. (1396). تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 27-34.
. "تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1396, 27-34.
. (1396). 'تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 27-34.
. تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 6(2): 27-34.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب