امینی, عطیه, فاضل, محمد, عباسی, هاجر. (1396). بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 59-73.
عطیه امینی; محمد فاضل; هاجر عباسی. "بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1396, 59-73.
امینی, عطیه, فاضل, محمد, عباسی, هاجر. (1396). 'بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 59-73.
امینی, عطیه, فاضل, محمد, عباسی, هاجر. بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(4): 59-73.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب