معینی, سهراب, موسوی ندوشن, رضوان, آقایی پور, ستاره. (1396). بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 57-69.
سهراب معینی; رضوان موسوی ندوشن; ستاره آقایی پور. "بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1396, 57-69.
معینی, سهراب, موسوی ندوشن, رضوان, آقایی پور, ستاره. (1396). 'بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 57-69.
معینی, سهراب, موسوی ندوشن, رضوان, آقایی پور, ستاره. بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 12(2): 57-69.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب