افشار, مهنوش, بصیری, علیرضا, شریفی, اکرم. (1396). تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 101-111.
مهنوش افشار; علیرضا بصیری; اکرم شریفی. "تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1396, 101-111.
افشار, مهنوش, بصیری, علیرضا, شریفی, اکرم. (1396). 'تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 101-111.
افشار, مهنوش, بصیری, علیرضا, شریفی, اکرم. تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(4): 101-111.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب