Gharejanloo, M., Mehri, M., Shirmohammad, F.. (1396). Effect of Different Levels of Turmeric and Rosemary Essential Oils on Performance and Oxidative Stability of Broiler Meat. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), 655-662.
M. Gharejanloo; M. Mehri; F. Shirmohammad. "Effect of Different Levels of Turmeric and Rosemary Essential Oils on Performance and Oxidative Stability of Broiler Meat". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4, 1396, 655-662.
Gharejanloo, M., Mehri, M., Shirmohammad, F.. (1396). 'Effect of Different Levels of Turmeric and Rosemary Essential Oils on Performance and Oxidative Stability of Broiler Meat', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), pp. 655-662.
Gharejanloo, M., Mehri, M., Shirmohammad, F.. Effect of Different Levels of Turmeric and Rosemary Essential Oils on Performance and Oxidative Stability of Broiler Meat. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(4): 655-662.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب