پارسا, بهرام, عباسدخت, حمید, غلامی, احمد, فرجی, ابوالفضل. (1396). تأثیرکاربرد باکتری رایزوبیوم ژاپونیکوم، قارچ مایکوریزا و کودشیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سویا رقم کتول در شرایط حضور و عدم حضور علف‌های هرز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 33-48.
بهرام پارسا; حمید عباسدخت; احمد غلامی; ابوالفضل فرجی. "تأثیرکاربرد باکتری رایزوبیوم ژاپونیکوم، قارچ مایکوریزا و کودشیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سویا رقم کتول در شرایط حضور و عدم حضور علف‌های هرز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1396, 33-48.
پارسا, بهرام, عباسدخت, حمید, غلامی, احمد, فرجی, ابوالفضل. (1396). 'تأثیرکاربرد باکتری رایزوبیوم ژاپونیکوم، قارچ مایکوریزا و کودشیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سویا رقم کتول در شرایط حضور و عدم حضور علف‌های هرز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 33-48.
پارسا, بهرام, عباسدخت, حمید, غلامی, احمد, فرجی, ابوالفضل. تأثیرکاربرد باکتری رایزوبیوم ژاپونیکوم، قارچ مایکوریزا و کودشیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سویا رقم کتول در شرایط حضور و عدم حضور علف‌های هرز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(1): 33-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب