دانش, عرفان, جوینده, حسین, گودرزی, مصطفی. (1396). تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 147-155.
عرفان دانش; حسین جوینده; مصطفی گودرزی. "تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1396, 147-155.
دانش, عرفان, جوینده, حسین, گودرزی, مصطفی. (1396). 'تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 147-155.
دانش, عرفان, جوینده, حسین, گودرزی, مصطفی. تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(4): 147-155.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب