توکلی پور, حمید, فاطمیان, حامد, فتح ابادی, ارزو. (1396). امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 135-146.
حمید توکلی پور; حامد فاطمیان; ارزو فتح ابادی. "امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1396, 135-146.
توکلی پور, حمید, فاطمیان, حامد, فتح ابادی, ارزو. (1396). 'امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 135-146.
توکلی پور, حمید, فاطمیان, حامد, فتح ابادی, ارزو. امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(4): 135-146.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب