عبدالهی, امیر, شفافیی زنوزیان, مسعود, سعیدی اصل, محمدرضا, آرمین, محمد, بیگ بابایی, عادل. (1397). بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 13-21.
امیر عبدالهی; مسعود شفافیی زنوزیان; محمدرضا سعیدی اصل; محمد آرمین; عادل بیگ بابایی. "بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1397, 13-21.
عبدالهی, امیر, شفافیی زنوزیان, مسعود, سعیدی اصل, محمدرضا, آرمین, محمد, بیگ بابایی, عادل. (1397). 'بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 13-21.
عبدالهی, امیر, شفافیی زنوزیان, مسعود, سعیدی اصل, محمدرضا, آرمین, محمد, بیگ بابایی, عادل. بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(2): 13-21.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب