رجب زاده, مهسا, پورعاشوری, پرستو, شعبان پور, بهاره, عالیشاهی, علیرضا. (1397). ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 23-35.
مهسا رجب زاده; پرستو پورعاشوری; بهاره شعبان پور; علیرضا عالیشاهی. "ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1397, 23-35.
رجب زاده, مهسا, پورعاشوری, پرستو, شعبان پور, بهاره, عالیشاهی, علیرضا. (1397). 'ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 23-35.
رجب زاده, مهسا, پورعاشوری, پرستو, شعبان پور, بهاره, عالیشاهی, علیرضا. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(2): 23-35.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب