دادور, پیمان, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ السلامی, زهرا. (1397). فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 57-70.
پیمان دادور; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ السلامی. "فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1397, 57-70.
دادور, پیمان, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ السلامی, زهرا. (1397). 'فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 57-70.
دادور, پیمان, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ السلامی, زهرا. فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(2): 57-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب