صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 103-113.
فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد. "اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1397, 103-113.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). 'اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 103-113.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(2): 103-113.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب