مروی, شکوفه, مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز. (1397). بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 137-149.
شکوفه مروی; سید علی مرتضوی; الناز میلانی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1397, 137-149.
مروی, شکوفه, مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز. (1397). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 137-149.
مروی, شکوفه, مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز. بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(2): 137-149.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب