کاظم نژادی, میلاد, محمدی, محمد, شاکری, علیرضا, فتح الهی, احسان. (1396). بررسی تأثیر نوع روغن، زمان و دما بر مقدار اپوکسیددارشدن روغن‌های گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 88-96.
میلاد کاظم نژادی; محمد محمدی; علیرضا شاکری; احسان فتح الهی. "بررسی تأثیر نوع روغن، زمان و دما بر مقدار اپوکسیددارشدن روغن‌های گیاهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1396, 88-96.
کاظم نژادی, میلاد, محمدی, محمد, شاکری, علیرضا, فتح الهی, احسان. (1396). 'بررسی تأثیر نوع روغن، زمان و دما بر مقدار اپوکسیددارشدن روغن‌های گیاهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 88-96.
کاظم نژادی, میلاد, محمدی, محمد, شاکری, علیرضا, فتح الهی, احسان. بررسی تأثیر نوع روغن، زمان و دما بر مقدار اپوکسیددارشدن روغن‌های گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 11(3): 88-96.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب