صالحی, مهناز, قائنی, منصوره, جواهری بابلی, مهران. (1396). بررسی ارتباط ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب جیره و فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره رشد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 37-48.
مهناز صالحی; منصوره قائنی; مهران جواهری بابلی. "بررسی ارتباط ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب جیره و فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره رشد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1396, 37-48.
صالحی, مهناز, قائنی, منصوره, جواهری بابلی, مهران. (1396). 'بررسی ارتباط ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب جیره و فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره رشد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 37-48.
صالحی, مهناز, قائنی, منصوره, جواهری بابلی, مهران. بررسی ارتباط ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب جیره و فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره رشد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 10(2): 37-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب