محمدی کشکا, فائزه, پیردشتی, همت اله, یعقوبیان, یاسر. (1396). مایه زنی قارچهای Piriformospora indica و Trichoderma virens جهت بهبود صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی مرتبط با عملکرد برنج در مقادیر مختلف کود فسفر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4(44) زمستان), 857-874.
فائزه محمدی کشکا; همت اله پیردشتی; یاسر یعقوبیان. "مایه زنی قارچهای Piriformospora indica و Trichoderma virens جهت بهبود صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی مرتبط با عملکرد برنج در مقادیر مختلف کود فسفر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4(44) زمستان, 1396, 857-874.
محمدی کشکا, فائزه, پیردشتی, همت اله, یعقوبیان, یاسر. (1396). 'مایه زنی قارچهای Piriformospora indica و Trichoderma virens جهت بهبود صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی مرتبط با عملکرد برنج در مقادیر مختلف کود فسفر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4(44) زمستان), pp. 857-874.
محمدی کشکا, فائزه, پیردشتی, همت اله, یعقوبیان, یاسر. مایه زنی قارچهای Piriformospora indica و Trichoderma virens جهت بهبود صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی مرتبط با عملکرد برنج در مقادیر مختلف کود فسفر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 11(4(44) زمستان): 857-874.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب