عباسیان, ابوذر, امین‌پناه, هاشم. (1396). اثر محصول قبلی و مقدار کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج (Oryza sativa L.) رقم شیرودی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4(44) زمستان), 889-904.
ابوذر عباسیان; هاشم امین‌پناه. "اثر محصول قبلی و مقدار کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج (Oryza sativa L.) رقم شیرودی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4(44) زمستان, 1396, 889-904.
عباسیان, ابوذر, امین‌پناه, هاشم. (1396). 'اثر محصول قبلی و مقدار کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج (Oryza sativa L.) رقم شیرودی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4(44) زمستان), pp. 889-904.
عباسیان, ابوذر, امین‌پناه, هاشم. اثر محصول قبلی و مقدار کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج (Oryza sativa L.) رقم شیرودی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 11(4(44) زمستان): 889-904.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب