سعیدی, ارمغان, اسداللهی, سیمین, روشنی روان, مهناز. (1394). مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 49-56.
ارمغان سعیدی; سیمین اسداللهی; مهناز روشنی روان. "مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1394, 49-56.
سعیدی, ارمغان, اسداللهی, سیمین, روشنی روان, مهناز. (1394). 'مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 49-56.
سعیدی, ارمغان, اسداللهی, سیمین, روشنی روان, مهناز. مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 10(4): 49-56.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب