تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,618 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,303,159 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,357,037 |
مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار | ||
دانش زیستی ایران | ||
مقاله 7، دوره 10، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 49-56 اصل مقاله (939.85 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
ارمغان سعیدی؛ سیمین اسداللهی* ؛ مهناز روشنی روان | ||
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 251 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 264 |