Sadeghpour, Saeed, Abedini, Saghar. (1396). Stabilisation of Wet Protein Foams Using Starch Nano-Particles. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 265-271. doi: 10.22034/jna.2017.539939
Saeed Sadeghpour; Saghar Abedini. "Stabilisation of Wet Protein Foams Using Starch Nano-Particles". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1396, 265-271. doi: 10.22034/jna.2017.539939
Sadeghpour, Saeed, Abedini, Saghar. (1396). 'Stabilisation of Wet Protein Foams Using Starch Nano-Particles', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 265-271. doi: 10.22034/jna.2017.539939
Sadeghpour, Saeed, Abedini, Saghar. Stabilisation of Wet Protein Foams Using Starch Nano-Particles. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(4): 265-271. doi: 10.22034/jna.2017.539939


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب