فرنیا, امین, احیایی, امید. (1395). مطالعه تغییرات کمی و کیفی علوفه یونجه همدانی(Medicago sativa L.) تحت اثر کاربرد مقادیر مختلف هیومیک اسید و عصاره جلبک دریایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(شماره 4 (تابستان 1395) 40), 291-307.
امین فرنیا; امید احیایی. "مطالعه تغییرات کمی و کیفی علوفه یونجه همدانی(Medicago sativa L.) تحت اثر کاربرد مقادیر مختلف هیومیک اسید و عصاره جلبک دریایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, شماره 4 (تابستان 1395) 40, 1395, 291-307.
فرنیا, امین, احیایی, امید. (1395). 'مطالعه تغییرات کمی و کیفی علوفه یونجه همدانی(Medicago sativa L.) تحت اثر کاربرد مقادیر مختلف هیومیک اسید و عصاره جلبک دریایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(شماره 4 (تابستان 1395) 40), pp. 291-307.
فرنیا, امین, احیایی, امید. مطالعه تغییرات کمی و کیفی علوفه یونجه همدانی(Medicago sativa L.) تحت اثر کاربرد مقادیر مختلف هیومیک اسید و عصاره جلبک دریایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 10(شماره 4 (تابستان 1395) 40): 291-307.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب