Shahvarani, A., Seraj, A., Jafari Khorshidi, K.. (1397). Effects of Four Diet Structure and Two Protein Percentage Content on Growth Performance and Biometric Measurements of Holstein Calves. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 423-429.
A. Shahvarani; A. Seraj; K. Jafari Khorshidi. "Effects of Four Diet Structure and Two Protein Percentage Content on Growth Performance and Biometric Measurements of Holstein Calves". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1397, 423-429.
Shahvarani, A., Seraj, A., Jafari Khorshidi, K.. (1397). 'Effects of Four Diet Structure and Two Protein Percentage Content on Growth Performance and Biometric Measurements of Holstein Calves', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 423-429.
Shahvarani, A., Seraj, A., Jafari Khorshidi, K.. Effects of Four Diet Structure and Two Protein Percentage Content on Growth Performance and Biometric Measurements of Holstein Calves. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(3): 423-429.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب