عامریان, معصومه. (1397). اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد‌میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1(45) بهار), 107-122.
معصومه عامریان. "اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد‌میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1(45) بهار, 1397, 107-122.
عامریان, معصومه. (1397). 'اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد‌میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1(45) بهار), pp. 107-122.
عامریان, معصومه. اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد‌میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 12(1(45) بهار): 107-122.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب