بهرامی, صفورا, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن. (1397). اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4 (32) زمستان), 1-13.
صفورا بهرامی; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی; محسن شهریاری مقدم. "اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4 (32) زمستان, 1397, 1-13.
بهرامی, صفورا, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن. (1397). 'اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4 (32) زمستان), pp. 1-13.
بهرامی, صفورا, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن. اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(4 (32) زمستان): 1-13.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب