تیموری, سهیل, غلامی آهنگران, مجید, شاکریان, امیر. (1397). میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4 (32) زمستان), 95-100.
سهیل تیموری; مجید غلامی آهنگران; امیر شاکریان. "میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4 (32) زمستان, 1397, 95-100.
تیموری, سهیل, غلامی آهنگران, مجید, شاکریان, امیر. (1397). 'میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4 (32) زمستان), pp. 95-100.
تیموری, سهیل, غلامی آهنگران, مجید, شاکریان, امیر. میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(4 (32) زمستان): 95-100.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب