محمدنژاد, مجید, شاهرخی, سهیل, قلیچی, افشین. (1397). بررسی برخی شاخص های خونی، آنزیمی و ایمنی ماهی کپور(Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف ویتامین های C و E. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 75-85.
مجید محمدنژاد; سهیل شاهرخی; افشین قلیچی. "بررسی برخی شاخص های خونی، آنزیمی و ایمنی ماهی کپور(Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف ویتامین های C و E". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1397, 75-85.
محمدنژاد, مجید, شاهرخی, سهیل, قلیچی, افشین. (1397). 'بررسی برخی شاخص های خونی، آنزیمی و ایمنی ماهی کپور(Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف ویتامین های C و E', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 75-85.
محمدنژاد, مجید, شاهرخی, سهیل, قلیچی, افشین. بررسی برخی شاخص های خونی، آنزیمی و ایمنی ماهی کپور(Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف ویتامین های C و E. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 11(4): 75-85.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب