Houshyarfard, Mahmoud, Javadi, Davood. (1397). The Aspergillus flavus Susceptibility of Hazelnut Varieties (Corylus avellana L.) in Laboratory Conditions. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 09(2), 181-188. doi: 10.22034/jon.2018.545270
Mahmoud Houshyarfard; Davood Javadi. "The Aspergillus flavus Susceptibility of Hazelnut Varieties (Corylus avellana L.) in Laboratory Conditions". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 09, 2, 1397, 181-188. doi: 10.22034/jon.2018.545270
Houshyarfard, Mahmoud, Javadi, Davood. (1397). 'The Aspergillus flavus Susceptibility of Hazelnut Varieties (Corylus avellana L.) in Laboratory Conditions', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 09(2), pp. 181-188. doi: 10.22034/jon.2018.545270
Houshyarfard, Mahmoud, Javadi, Davood. The Aspergillus flavus Susceptibility of Hazelnut Varieties (Corylus avellana L.) in Laboratory Conditions. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 09(2): 181-188. doi: 10.22034/jon.2018.545270


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب