اقبالیان راد, مهسا, ساری, عباسعلی, دارائی گرمه خانی, امیر. (1397). بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4 (32) زمستان), 77-93.
مهسا اقبالیان راد; عباسعلی ساری; امیر دارائی گرمه خانی. "بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4 (32) زمستان, 1397, 77-93.
اقبالیان راد, مهسا, ساری, عباسعلی, دارائی گرمه خانی, امیر. (1397). 'بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4 (32) زمستان), pp. 77-93.
اقبالیان راد, مهسا, ساری, عباسعلی, دارائی گرمه خانی, امیر. بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(4 (32) زمستان): 77-93.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب