کرمی, کلثوم, حیدری جمشیدی, امیر, آریاپور, علی. (1392). بررسی خصوصیت ضد باکتریایی و ترکیبهای شیمیایی اسانس حاصل از گیاه آویشن شیرازی(Thymus Lancifolious) در منطقه گریت-استان لرستان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(13), 64-80.
کلثوم کرمی; امیر حیدری جمشیدی; علی آریاپور. "بررسی خصوصیت ضد باکتریایی و ترکیبهای شیمیایی اسانس حاصل از گیاه آویشن شیرازی(Thymus Lancifolious) در منطقه گریت-استان لرستان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 13, 1392, 64-80.
کرمی, کلثوم, حیدری جمشیدی, امیر, آریاپور, علی. (1392). 'بررسی خصوصیت ضد باکتریایی و ترکیبهای شیمیایی اسانس حاصل از گیاه آویشن شیرازی(Thymus Lancifolious) در منطقه گریت-استان لرستان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(13), pp. 64-80.
کرمی, کلثوم, حیدری جمشیدی, امیر, آریاپور, علی. بررسی خصوصیت ضد باکتریایی و ترکیبهای شیمیایی اسانس حاصل از گیاه آویشن شیرازی(Thymus Lancifolious) در منطقه گریت-استان لرستان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(13): 64-80.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب