قنبری, احمد, اسماعیلیان, یاسر, بابائیان, مهدی. (1392). اثر کودهای دامی و شیمیایی بر عملکرد علوفه، دانه و غلظت برخی از عناصر غذایی در دانه جو (Hordeum vulgare L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(31), 23-36.
احمد قنبری; یاسر اسماعیلیان; مهدی بابائیان. "اثر کودهای دامی و شیمیایی بر عملکرد علوفه، دانه و غلظت برخی از عناصر غذایی در دانه جو (Hordeum vulgare L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 31, 1392, 23-36.
قنبری, احمد, اسماعیلیان, یاسر, بابائیان, مهدی. (1392). 'اثر کودهای دامی و شیمیایی بر عملکرد علوفه، دانه و غلظت برخی از عناصر غذایی در دانه جو (Hordeum vulgare L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(31), pp. 23-36.
قنبری, احمد, اسماعیلیان, یاسر, بابائیان, مهدی. اثر کودهای دامی و شیمیایی بر عملکرد علوفه، دانه و غلظت برخی از عناصر غذایی در دانه جو (Hordeum vulgare L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 8(31): 23-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب