عقیقی شاهوردی, مهدی, امیدی, حشمت. (1395). ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگی‌های جوانه‌زنی توده‌های مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(19), 24-33.
مهدی عقیقی شاهوردی; حشمت امیدی. "ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگی‌های جوانه‌زنی توده‌های مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 19, 1395, 24-33.
عقیقی شاهوردی, مهدی, امیدی, حشمت. (1395). 'ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگی‌های جوانه‌زنی توده‌های مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(19), pp. 24-33.
عقیقی شاهوردی, مهدی, امیدی, حشمت. ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگی‌های جوانه‌زنی توده‌های مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(19): 24-33.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب