. (1392). Evaluation of Coenzyme Q10 Addition and Storage Temperature on Some Physicochemical and Organoleptic Properties of Grape Juice. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 345-353.
. "Evaluation of Coenzyme Q10 Addition and Storage Temperature on Some Physicochemical and Organoleptic Properties of Grape Juice". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1392, 345-353.
. (1392). 'Evaluation of Coenzyme Q10 Addition and Storage Temperature on Some Physicochemical and Organoleptic Properties of Grape Juice', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 345-353.
. Evaluation of Coenzyme Q10 Addition and Storage Temperature on Some Physicochemical and Organoleptic Properties of Grape Juice. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 2(2): 345-353.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب