. (1392). Investigation on Escherichia Coli Inactivation and Some Quality Changes in Carrot Juice by Ultrasound Technique. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 385-395.
. "Investigation on Escherichia Coli Inactivation and Some Quality Changes in Carrot Juice by Ultrasound Technique". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1392, 385-395.
. (1392). 'Investigation on Escherichia Coli Inactivation and Some Quality Changes in Carrot Juice by Ultrasound Technique', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 385-395.
. Investigation on Escherichia Coli Inactivation and Some Quality Changes in Carrot Juice by Ultrasound Technique. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 2(2): 385-395.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب