Lotfizade Dehkordi, Sahar, Shakerian, Amir, Mohammadi Nafchi, Abdolreza. (1392). Effect of extract from Tragopogon graminifolius DC. on properties sensory, shelf life and the viscosity rate yogurt. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 49-57.
Sahar Lotfizade Dehkordi; Amir Shakerian; Abdolreza Mohammadi Nafchi. "Effect of extract from Tragopogon graminifolius DC. on properties sensory, shelf life and the viscosity rate yogurt". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1392, 49-57.
Lotfizade Dehkordi, Sahar, Shakerian, Amir, Mohammadi Nafchi, Abdolreza. (1392). 'Effect of extract from Tragopogon graminifolius DC. on properties sensory, shelf life and the viscosity rate yogurt', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 49-57.
Lotfizade Dehkordi, Sahar, Shakerian, Amir, Mohammadi Nafchi, Abdolreza. Effect of extract from Tragopogon graminifolius DC. on properties sensory, shelf life and the viscosity rate yogurt. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 4(1): 49-57.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب