قاسمی, سلطان محمد, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. (1396). فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 1-10.
سلطان محمد قاسمی; هادی کوهساری; ابوالفضل فدوی. "فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1396, 1-10.
قاسمی, سلطان محمد, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. (1396). 'فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 1-10.
قاسمی, سلطان محمد, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(1): 1-10.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب