حجت الاسلامی, محمد, جعفری, مریم, ترکی, زینب. (1396). کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 75-83.
محمد حجت الاسلامی; مریم جعفری; زینب ترکی. "کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1396, 75-83.
حجت الاسلامی, محمد, جعفری, مریم, ترکی, زینب. (1396). 'کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 75-83.
حجت الاسلامی, محمد, جعفری, مریم, ترکی, زینب. کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(1): 75-83.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب