تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,987 |
تعداد مقالات | 83,495 |
تعداد مشاهده مقاله | 76,810,033 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 53,906,638 |
بااستفاده از روشهای اسپکتروسکوپی Drema ammoniacum D. Don. تجزیه شیمیایی روغن اسانسی میوه ساقه گیاه | ||
شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی | ||
مقاله 4، دوره 8، شماره 25، خرداد 1397، صفحه 43-55 اصل مقاله (766.66 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
جعفر ایزدی نیا* 1؛ سید جواد حسینی2؛ فرهاد سلمانی3؛ محمدامین نوعی آقایی | ||
1عضو هیات علمی / دانشگاه آزاد شاهرود | ||
2عضو هیات علمی/دانشگاه آزاد اسلامی | ||
3دانشگاه آزاد | ||
چکیده | ||
چکیده در این تحقیق اسانس ساقه و میوه گیاهDorema ammoniacum D. Don با استفاده از روش تقطیر با آب ( Hydrodistillation ) بدست آمده و با استفاده از روشهای اسپکتروسکوپی GC و GC-MS مورد تجزیه شیمیایی قرار گرفت. 06/90 % از ترکیبات موجود در اسانس میوه مورد شناسایی قرار گرفتند. ترکیبات عمده شناسایی شده در اسانس میوه گیاه Dorema ammoniacum عبارتند از: لیمونن (81/5 %)، آلفا-فنچیل استات (16/6 %)، آلفا-آمورفن (57/9 %)، آلفا-پینن (60/10 %) و 4-کارن (84/38 %). 83/77% از ترکیبات موجود در اسانس ساقه مورد شناسایی قرار گرفتند. ترکیبات عمده شناسایی شده در اسانس ساقه گیاه Dorema ammoniacum عبارتند از: بیسیکلو] 1.2.2[ هپتان-2-ال (86/5 %)، آلفا-ترپینولن (50/6 %)، سابینن (19/7 %)، بتا-میرسن (30/9 %)، بتا-فلاندرن (28/13 %) و دیلاپیول (04/18 %). | ||
کلیدواژهها | ||
Dorema ammoniacum؛ essential oil روغن اسانسی، آلفا-پینن، لیمونن، بتا-فلاندرن، دیلاپیول | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 99 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 181 |