نوری, علی. (1397). اثرات ترکیب گیاهی آویشن و میخک در جیره غذایی بر صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 25-29.
علی نوری. "اثرات ترکیب گیاهی آویشن و میخک در جیره غذایی بر صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1397, 25-29.
نوری, علی. (1397). 'اثرات ترکیب گیاهی آویشن و میخک در جیره غذایی بر صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 25-29.
نوری, علی. اثرات ترکیب گیاهی آویشن و میخک در جیره غذایی بر صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 13(3): 25-29.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب