سبحانی راد, سعید, الهی ترشیزی, مهدی. (1397). اثر سطوح مختلف موننسین و پروبیوتیک تجاری بر فراسنجه‌های تخمیری خوراک های دامی با استفاده از باکتری های جداشده از شکمبه درشرایط برون تنی (Invitro). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), 1-14.
سعید سبحانی راد; مهدی الهی ترشیزی. "اثر سطوح مختلف موننسین و پروبیوتیک تجاری بر فراسنجه‌های تخمیری خوراک های دامی با استفاده از باکتری های جداشده از شکمبه درشرایط برون تنی (Invitro)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2, 1397, 1-14.
سبحانی راد, سعید, الهی ترشیزی, مهدی. (1397). 'اثر سطوح مختلف موننسین و پروبیوتیک تجاری بر فراسنجه‌های تخمیری خوراک های دامی با استفاده از باکتری های جداشده از شکمبه درشرایط برون تنی (Invitro)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), pp. 1-14.
سبحانی راد, سعید, الهی ترشیزی, مهدی. اثر سطوح مختلف موننسین و پروبیوتیک تجاری بر فراسنجه‌های تخمیری خوراک های دامی با استفاده از باکتری های جداشده از شکمبه درشرایط برون تنی (Invitro). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 14(2): 1-14.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب