پورعلی, فاطمه, موسوی, زهرا, شاهسونی, داور, عزیز زاده, محمد. (1398). مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافت‌های ماهی کپور (Cyprinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1 (49) بهار), 27-40. doi: 10.30495/jvcp.2019.664879
فاطمه پورعلی; زهرا موسوی; داور شاهسونی; محمد عزیز زاده. "مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافت‌های ماهی کپور (Cyprinus carpio)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1 (49) بهار, 1398, 27-40. doi: 10.30495/jvcp.2019.664879
پورعلی, فاطمه, موسوی, زهرا, شاهسونی, داور, عزیز زاده, محمد. (1398). 'مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافت‌های ماهی کپور (Cyprinus carpio)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1 (49) بهار), pp. 27-40. doi: 10.30495/jvcp.2019.664879
پورعلی, فاطمه, موسوی, زهرا, شاهسونی, داور, عزیز زاده, محمد. مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافت‌های ماهی کپور (Cyprinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 13(1 (49) بهار): 27-40. doi: 10.30495/jvcp.2019.664879


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب