عقیقی شاهوردی, مهدی, توبه, احمد, مصنعی, هدیه. (1397). تأثیر مقدار مصرف کود اوره بر جذب و تخصیص نیتروژن و میزان پروتئین در سیب‌زمینی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(35), 52-62.
مهدی عقیقی شاهوردی; احمد توبه; هدیه مصنعی. "تأثیر مقدار مصرف کود اوره بر جذب و تخصیص نیتروژن و میزان پروتئین در سیب‌زمینی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 35, 1397, 52-62.
عقیقی شاهوردی, مهدی, توبه, احمد, مصنعی, هدیه. (1397). 'تأثیر مقدار مصرف کود اوره بر جذب و تخصیص نیتروژن و میزان پروتئین در سیب‌زمینی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(35), pp. 52-62.
عقیقی شاهوردی, مهدی, توبه, احمد, مصنعی, هدیه. تأثیر مقدار مصرف کود اوره بر جذب و تخصیص نیتروژن و میزان پروتئین در سیب‌زمینی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(35): 52-62.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب