Lakram, N., En-Nahli, Y., Zouhair, F.Z., Moutik, S., Kabbour, R., El Maadoudi, E.H., Bendaou, M., El Housni, A., Naciri, M.. (1398). The Impact of Optimizing the Detoxification of Argane (Argania spinosa) Press Cake on Nutritional Quality and Saponin Levels. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), 235-246.
N. Lakram; Y. En-Nahli; F.Z. Zouhair; S. Moutik; R. Kabbour; E.H. El Maadoudi; M. Bendaou; A. El Housni; M. Naciri. "The Impact of Optimizing the Detoxification of Argane (Argania spinosa) Press Cake on Nutritional Quality and Saponin Levels". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2, 1398, 235-246.
Lakram, N., En-Nahli, Y., Zouhair, F.Z., Moutik, S., Kabbour, R., El Maadoudi, E.H., Bendaou, M., El Housni, A., Naciri, M.. (1398). 'The Impact of Optimizing the Detoxification of Argane (Argania spinosa) Press Cake on Nutritional Quality and Saponin Levels', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), pp. 235-246.
Lakram, N., En-Nahli, Y., Zouhair, F.Z., Moutik, S., Kabbour, R., El Maadoudi, E.H., Bendaou, M., El Housni, A., Naciri, M.. The Impact of Optimizing the Detoxification of Argane (Argania spinosa) Press Cake on Nutritional Quality and Saponin Levels. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(2): 235-246.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب