Saki, A.A., Shamsollah, T., Ashoori, A.. (1398). Egg Iron Enrichment in Response to Various Levels of Pomegranate by-Product in Laying Hen Diet. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 747-754.
A.A. Saki; T. Shamsollah; A. Ashoori. "Egg Iron Enrichment in Response to Various Levels of Pomegranate by-Product in Laying Hen Diet". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1398, 747-754.
Saki, A.A., Shamsollah, T., Ashoori, A.. (1398). 'Egg Iron Enrichment in Response to Various Levels of Pomegranate by-Product in Laying Hen Diet', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 747-754.
Saki, A.A., Shamsollah, T., Ashoori, A.. Egg Iron Enrichment in Response to Various Levels of Pomegranate by-Product in Laying Hen Diet. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(4): 747-754.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب