برات زاده, سارا, ساکی نژاد2*, طیب, بابایی نژاد, تیمور. (1398). اثر نانو کلات پتاسیم و آسکوربیک اسید بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی دانه لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.) رقم کامران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), 149-160.
سارا برات زاده; طیب ساکی نژاد2*; تیمور بابایی نژاد. "اثر نانو کلات پتاسیم و آسکوربیک اسید بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی دانه لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.) رقم کامران". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2, 1398, 149-160.
برات زاده, سارا, ساکی نژاد2*, طیب, بابایی نژاد, تیمور. (1398). 'اثر نانو کلات پتاسیم و آسکوربیک اسید بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی دانه لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.) رقم کامران', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), pp. 149-160.
برات زاده, سارا, ساکی نژاد2*, طیب, بابایی نژاد, تیمور. اثر نانو کلات پتاسیم و آسکوربیک اسید بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی دانه لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.) رقم کامران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(2): 149-160.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب