صابری, عباس, کریمی, روح الله. (1398). اثر کاربرد ترکیبی روغن ‌ولک، کلسیم و پتاسیم بر زمان شکوفایی و فیزیولوژی تحمل به سرمای جوانه انگور (Vitis vinifera L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(55), 26-38.
عباس صابری; روح الله کریمی. "اثر کاربرد ترکیبی روغن ‌ولک، کلسیم و پتاسیم بر زمان شکوفایی و فیزیولوژی تحمل به سرمای جوانه انگور (Vitis vinifera L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 55, 1398, 26-38.
صابری, عباس, کریمی, روح الله. (1398). 'اثر کاربرد ترکیبی روغن ‌ولک، کلسیم و پتاسیم بر زمان شکوفایی و فیزیولوژی تحمل به سرمای جوانه انگور (Vitis vinifera L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(55), pp. 26-38.
صابری, عباس, کریمی, روح الله. اثر کاربرد ترکیبی روغن ‌ولک، کلسیم و پتاسیم بر زمان شکوفایی و فیزیولوژی تحمل به سرمای جوانه انگور (Vitis vinifera L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 14(55): 26-38.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب