J. Thakur, Rohit, Shaikh, Hamad, Gat, Yogesh, B. Waghmare, Roji. (1398). Effect of calcium chloride extracted from eggshell in maintaining quality of selected fresh‑cut fruits. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(Supplement), 27-36. doi: 10.1007/s40093-019-0260-z
Rohit J. Thakur; Hamad Shaikh; Yogesh Gat; Roji B. Waghmare. "Effect of calcium chloride extracted from eggshell in maintaining quality of selected fresh‑cut fruits". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, Supplement, 1398, 27-36. doi: 10.1007/s40093-019-0260-z
J. Thakur, Rohit, Shaikh, Hamad, Gat, Yogesh, B. Waghmare, Roji. (1398). 'Effect of calcium chloride extracted from eggshell in maintaining quality of selected fresh‑cut fruits', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(Supplement), pp. 27-36. doi: 10.1007/s40093-019-0260-z
J. Thakur, Rohit, Shaikh, Hamad, Gat, Yogesh, B. Waghmare, Roji. Effect of calcium chloride extracted from eggshell in maintaining quality of selected fresh‑cut fruits. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 8(Supplement): 27-36. doi: 10.1007/s40093-019-0260-z


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب