Pongsetkul, Jaksuma, Benjakul, Soottawat, Sampavapol, Punnanee, Osako, Kazufumi, Faithong, Nandhsha. (1393). Chemical composition and physical properties of salted shrimp paste (Kapi) produced in Thailand. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 155-166. doi: 10.1007/s40071-014-0076-4
Jaksuma Pongsetkul; Soottawat Benjakul; Punnanee Sampavapol; Kazufumi Osako; Nandhsha Faithong. "Chemical composition and physical properties of salted shrimp paste (Kapi) produced in Thailand". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1393, 155-166. doi: 10.1007/s40071-014-0076-4
Pongsetkul, Jaksuma, Benjakul, Soottawat, Sampavapol, Punnanee, Osako, Kazufumi, Faithong, Nandhsha. (1393). 'Chemical composition and physical properties of salted shrimp paste (Kapi) produced in Thailand', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 155-166. doi: 10.1007/s40071-014-0076-4
Pongsetkul, Jaksuma, Benjakul, Soottawat, Sampavapol, Punnanee, Osako, Kazufumi, Faithong, Nandhsha. Chemical composition and physical properties of salted shrimp paste (Kapi) produced in Thailand. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(3): 155-166. doi: 10.1007/s40071-014-0076-4


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب