. (1398). اثر بسته‌بندی تحت خلاء بر روی شاخص‌های اکسیداسیون چربی فیله ماهی کفال (Liza spp) در شرایط نگهداری دمای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), 57-71.
. "اثر بسته‌بندی تحت خلاء بر روی شاخص‌های اکسیداسیون چربی فیله ماهی کفال (Liza spp) در شرایط نگهداری دمای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1, 1398, 57-71.
. (1398). 'اثر بسته‌بندی تحت خلاء بر روی شاخص‌های اکسیداسیون چربی فیله ماهی کفال (Liza spp) در شرایط نگهداری دمای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), pp. 57-71.
. اثر بسته‌بندی تحت خلاء بر روی شاخص‌های اکسیداسیون چربی فیله ماهی کفال (Liza spp) در شرایط نگهداری دمای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 13(1): 57-71.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب