فرض الهی, لیلا, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد, عزیزی بصیر, میثم. (1399). اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 29-40.
لیلا فرض الهی; کوروش سروی مغانلو; احمد ایمانی; میثم عزیزی بصیر. "اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1399, 29-40.
فرض الهی, لیلا, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد, عزیزی بصیر, میثم. (1399). 'اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 29-40.
فرض الهی, لیلا, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد, عزیزی بصیر, میثم. اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 13(3): 29-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب