Heidarian, Fatemeh, Roshandel, Parto. (1399). Enhancement of salt tolerance in black bean variety (Phaseolus vulgaris L.) by silicon nutrition. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 3255-3264. doi: 10.30495/ijpp.2020.1895804.1211
Fatemeh Heidarian; Parto Roshandel. "Enhancement of salt tolerance in black bean variety (Phaseolus vulgaris L.) by silicon nutrition". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1399, 3255-3264. doi: 10.30495/ijpp.2020.1895804.1211
Heidarian, Fatemeh, Roshandel, Parto. (1399). 'Enhancement of salt tolerance in black bean variety (Phaseolus vulgaris L.) by silicon nutrition', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 3255-3264. doi: 10.30495/ijpp.2020.1895804.1211
Heidarian, Fatemeh, Roshandel, Parto. Enhancement of salt tolerance in black bean variety (Phaseolus vulgaris L.) by silicon nutrition. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(3): 3255-3264. doi: 10.30495/ijpp.2020.1895804.1211


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب