. (1399). تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلی‌اتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1), 40-53.
. "تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلی‌اتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1, 1399, 40-53.
. (1399). 'تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلی‌اتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1), pp. 40-53.
. تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلی‌اتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 14(1): 40-53.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب